Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2014-09-19, 17:31   #1
 
Reg.datum: okt 2012
Inlägg: 35
Sharp$: 1940
Standard

Stryktipssnack


REDUCERINGSTIPSET
Vi lyfter fram Aston Villa (29%), Hull (25%), Brentford (18%) som riktigt streckvärda skrällar. För att få ned antalet rader på systemet kan man t.ex. ställa kravet att minst en (eller två för den djärve) av dessa måste vinna. Ett roligt och smart sätt och optimera ditt system. Vi rekommenderar att använda det smidiga reduceringsverktyget på www.speltjanst.se - helt gratis!
Ardberg är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2014-09-19, 17:33   #2
 
Reg.datum: okt 2012
Inlägg: 35
Sharp$: 1940
Standard

Mer snack ang. stryktipset 20/9


1. Aston V. -Arsenal 29 27 44
Aston Villa var lågt tippat inför säsongen, men det unga laget har tagit Premier League med storm och har tio poäng på fyra matcher. 1-0 borta mot Liverpool senast den främsta skalpen. Arsenal har en mycket tuff vecka bakom sig: Först stormöte i ligan mot Man City (2-2) och i mittveckan stormöte i Champions League mot Dortmund (förlust 0-2). Kan bli tufft att "ladda om” och vi målar på helt. 1X2.

2. Burnley -Sunderl. 35 33 32
Nykomlingen Burnley har bara skrapat ihop två poäng på fyra matcher, men bakom det blyga poängantalet har laget faktiskt överraskat lite positivt. Spelprogrammet har också varit tufft. Sunderland har en liknande resa - tre kryss och en förlust på fyra omgångar - med tufft spelprogram. Senast ett fullt godkänt 2-2-resultat hemma mot Tottenham. Rätt med knapp hemmafavorit, 1X eller 1X2 på systemet.

3. Newcastle-Hull 49 26 25
Newcastle är ett lag i krisstämning. Fyra dåliga resultat har inlett säsongen och många vill ha bort tränare Pardew. Hull har blandat och gett i säsongsstarten. Med viktige anfallaren Jelavic skadefri direkt från säsongsstart och duktiga mittfältare som Huddlestone och Diame bakom ser det lovande ut och Newcastle är en favorit i fara. Chanstagaren kör X2.

4. Swansea -Southampt 50 26 24
Oväntat toppmöte efter fyra omgångar. Swansea står extra starkt på nio poäng medan Southampton har sju pinnar. Nyförvärvet Pelle har kommit igång med tre gjorda mål på slutet i ett annars försvagat ”Soton” inför säsongen. Det blir dock svårt borta mot hemmastarka Swansea, som kommer sätta Southamptons försvar under hårt tryck. Tyvärr är svenska folket med på noterna och till dessa streck tar vi med alla tecken.

5. West Ham -Liverpool 18 24 58
West Ham spelar som aviserat en mer offensiv fotboll, men tränare Allardyce defensiva grundtänk genomsyrar ändå i praktiken. Ingen superstart av laget och Liverpool, som förvisso föll mot Aston Villa senast i ligan och hade tur mot Ludogorets i CL, är motiverad favorit. Balotelli är onekligen en joker i ärmen för tränare Rodgers… X2 bör räcka.

6. Derby -Cardiff 62 22 16
Återigen tufft motstånd för managerlösa Cardiff och dessutom på bortagräs den här gången. Vi tror inte på någon direkt nytändning efter att Solskjär fått sparken utan fortsätter att lyfta fram Derby som en het toppkandidat. Svenska folket är med på noterna, 62% motsvarar 1,61 i odds, och den som har råd kan fundera på krysset. Vi spikar dock ettan.

7. Fulham -Blackburn 39 27 34
Det är uppenbart att de här lagens försvar inte riktigt duger för dagen, men samtidigt finns stort kunnande framåt. Fulham hoppas på nytändning efter tränarbyte i veckan, men pressen ligger fortsatt på laget och Blackburn kan spela avslappnat och ligga på kontring. Det bör passa bra och vi är tveksamma till hemmalagets favoritskap. 1X2.

8. Millwall -Nottingh. 26 27 47
Mitten mot toppen där Forest kommer från en ursinnig vändning från 2-3 till 5-3 hemma mot Fulham. Det krävs sannolikt en stabilare insats nu, men även om spelet skulle halta så finns vapen som kan såra Millwall. Med hemmalagets mer positiva skadeläge är man dock långt ifrån chanslöst, speciellt med tanke på att Forest fortsatt störs av en del avbräck. X2 bör räcka.

9. Middlesbr-Brentford 60 22 18
Det lockar att ta rygg på Middlesbrough, som inte lär ge bort många poäng här hemma och som vann som vår spelidé på Lången senast. Vi gillar dock Brentford, som har ett lagbygge utan större brister. Dessutom faller två backar bort i hemmalaget jämfört med senast, vilket inte är optimalt. 1 2 för oss.

10. Norwich -Birmingh. 73 15 12
Norwich är det enda f.d. PL-laget som mår bra i den lägre divisionen. Det skiljer t.ex. redan tio poäng ned till Birmingham. Nyförvärvet Jerome har fått en pangstart i klubben och det finns gott om alternativ på många positioner. Det täta spelschemat ska inte vara något problem och här hemma är man erkänt starkt. 73% är mycket, men vi behöver den här spiken!

11. Wolverh. -Bolton 65 20 15
Trots att Wolverhampton är nykomling i Championship, så räknar vi med att laget ska slåss om en Playoff-plats. ”So far, so good” och motståndet idag skrämmer inte. Bolton kan vara stärkta av segern senast mot Rotherham (rättvist 3-2), men får svårt att räcka till. Vi lämnar ettan ogarderad.

12. Brommap. -Häcken 16 17 67
Särklassiga jumbon Brommapojkarna radar upp förluster. 1-3-förlusten senast mot Norrköping var sjätte raka allsvenska nederlaget. Häcken är på en helt annan nivå och visst borde laget ha knutit ihop säcken hemma mot Malmö (3-1 till 3-3) senast. Tungt avbräck i avstängde Simon Gustafsson nu, men bredden är tillräcklig. Vi spikar tvåan!

13. Falkenb. -Örebro 39 29 32
Vindarna börjar blåsa kalla kring Falkenberg, som är nere på negativ kvalplats med 23 poäng efter tre raka förluster. Spelmässigt dock fortsatt hygglig nivå och på hemmaplan målar ju laget ”alltid”. Örebro måste spinna vidare på sin fina form för att att räcka till på naturgräset. Lurig match där strecken sitter som de ska. 1X2.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
solum (+2), NiLu (+5), smak (+7)
Ardberg är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td